ماسک در مصاحبهی اخیر خود اعتراف کرد خرید توییتر را به اجبار انجام داده است.
ایلان ماسک روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگاه BBC که در توییتر اسپیسز انجام شد، صحبتهای جالبی مطرح کرد. جیمز کلیتون، خبرنگار BBC از ماسک سؤال کرد آیا توییتر را با میل و رغبت انجام خریداری کرده است یا به دلیل پروندهی فعال دادگاه در آن زمان مجبور بهانجام اینکار شد.
ماسک در پاسخ به سؤال فوق اعلام کرد: «توییتر را خریدم برای اینکه ازنظر قانونی درهرحال مجبور به انجام اینکار بودم.»
-

لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو مدل Ideapad 320 – D
خرید محصول -

باتری موبایل مدل a02 ظرفیت ۱۷۱۵ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل اپل iphone 6s
خرید محصول -

حلقه لاغری SportExercise
خرید محصول -

تی شرت زنانه اسپیور مدل 2W06M-29
۱,۶۷۳,۰۰۰,۱۸۹,۰۰۰,۰۱۳,۲۵۱,۰۸۴,۲۸۸ ﷼ خرید محصول -

کاور کفش کد ۵۰۰۱۳ بسته ۵ عددی
خرید محصول -

شارژر همراه مایپو مدل پاور کیوب با ظرفیت 4500mAh
خرید محصول -

ساعت هوشمند آنر مدل ES
خرید محصول -

بالش طبی اوما مدل کلاسیک
خرید محصول
تِککرانچ مینویسد، توییتر سال گذشته از ماسک به دلیل انصراف از معاملهی خرید این شرکت شکایت کرد. میلیارد معروف در اولین قرارداد خود متعهد شد با پرداخت ۴۴ میلیارد دلار یا ۵۴٫۲ دلار بهازاری هر سهم، شبکهی اجتماعی مذکور را خریداری کند اما مدتی بعد اعلام کرد تعداد کاربران واقعی این شبکهی اجتماعی کمتر از آمار اعلام شده است.
ماسک سپس به SEC اعلام کرد قصد دارد توییتر را با قیمتی که ابتدا تعیین شده بود، خریداری کند و سرانجام این کار را انجام داد.








