با وجود وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری در بندر چارک در استان هرمزگان، ترافیک شبکه در این منطقه زلزلهزده و حوالی آن، روان و بدون اختلال است.
در پی وقوع زمینلرزهای با شدت ۵.۶ ریشتر در ساعت ۸ و ۷ دقیقه صبح امروز شنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۱، در حوالی بندر چارک در استان هرمزگان، آسیبی به شبکه اپراتور اول تلفنهمراه کشور وارد نشده و هماکنون بدون هیچگونه قطعی و به شکل نرمال در حال سرویسدهی به تمامی مشترکان خود در این استان است.
بر اساس این گزارش، دقایقی پس از وقوع زلزله که کانون آن بندر چارک و در عمق ۲۲ کیلومتری زمین گزارش شده است، کارشناسان فنی همراه اول ضمن بررسی وضعیت شبکه این اپراتور در مناطق زلزلهزده از سرویسدهی مناسب شبکه اطمینان حاصل کردند.
همراه اول با توجه به شبکه گسترده خود در کشور، اعلام آمادگی کرده همچون گذشته، از طریق رومینگ ملی پذیرای مشترکان سایر اپراتورها در این مناطق باشد.
-

بلبرینگ چرخ عقب موتور سیکلت کویر مدل K6202 مناسب برای هوندا
اطلاعات بیشتر -

شارژر همراه الدینیو مدل PL1013 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -

هندزفری بلوتوثی جی بی ال مدل Tune 125BT
خرید محصول -

خط چشم ماژیکی کاپریس مدل Silky Matt 02
خرید محصول -

کارت حافظه ی SDHC سونی کلاس ۴ – ۱۶ گیگابیت
خرید محصول -

اسکوتر کودک مدل WOOD
خرید محصول -

دستبند طلا ۱۸ عیار مردانه لیردا مدل اسم حمیدرضا
۱,۶۱۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

لاک ناخن استایکس شماره M204
خرید محصول







