تحقیقات جدید انجام شده توسط شرکت تجزیه و تحلیل بلاک چین الیپتیک Elliptic نشان می دهد که موارد کلاهبرداری و سرقت در پلتفرمهای مالی غیرمتمرکز در سال جاری میلادی تا کنون منجر به زیان ۱۰.۵ میلیارد دلاری شده است.
به گزارش راشاتودی، تحقیقات جدید انجام شده توسط شرکت تجزیه و تحلیل بلاک چین الیپتیک Elliptic نشان می دهد که موارد کلاهبرداری و سرقت در پلتفرمهای مالی غیرمتمرکز در سال جاری میلادی تا کنون منجر به زیان ۱۰.۵ میلیارد دلاری شده است.
بر اساس این گزارش که روز پنجشنبه منتشر شد، پول نقد به پلتفرم های به اصطلاح امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) سرازیر شده است که نشان دهنده گسترش شدید تمایل به ارزهای دیجیتال است.
پلتفرمهای DeFi به کاربران اجازه میدهند در حالی که دروازهبانهای سنتی امور مالی مانند بانکها را دور میزنند، وام دهند، وام بگیرند و پسانداز کنند (معمولاً به صورت ارز رمزنگاری شده). حامیان این بخش می گویند که این فناوری دسترسی ارزان تر و کارآمدتر به خدمات مالی را ارائه می دهد.
-
کیف رودوشی زنانه چرم مشهد مدل S0769-083
خرید محصول -
مسواک ریجوی مدل Recolor با برس متوسط
خرید محصول -
گوشواره طلا ۱۸ عیار زنانه تاج مدل G542W
۶,۲۵۷,۵۷۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کلاه نوزادی کد A14 مجموعه ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
توپ تنیس اکولوس مدل ۸۳۸ بسته ۳ عددی
خرید محصول -
مایو زنانه مدل colorful دامن دار آستر دار کاپدار
۴۹۹,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
عینک آفتابی امریکن اوپتیکال مدل ORIGINAL PILOT pi
خرید محصول -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل تی اند جی مدل TG-605
خرید محصول
دادههای ردیاب بخش DeFi Pulse نشان میدهد که ارز دیجیتال به ارزش ۸۶ میلیارد دلار در حال حاضر در پلتفرمهای دیفای ذخیره شده است، در حالی که سال گذشته این رقم حدود ۱۲ میلیارد دلار بود.
با این حال، الیپتیک تاکید کرد که رشد انفجاری در بخش مالی غیرمتمرکز DeFi با افزایش جرم و کلاه برداری در این بخش که عمدتاً غیرقابل نظارت است، همراه بود.
کاربران از سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار از طریق برنامههای DeFi، پلتفرمهای وامدهی و صرافیها متحمل ضرر شدهاند، که اکثر ضررها تنها در سال ۲۰۲۱ رخ داده است.
علت این ضررها عمدتاً به نقص باگ و کد، و همچنین یک تکنیک هک که شامل سوء استفاده از حفرههای موجود در نحوه عملکرد سرویس DeFi است، نسبت داده میشود.