بر اساس گزارشهای منتشر شده به نظر میآید دو برنامه Phone و Messages اندروید اطلاعات پیامها و تماسها را برای سرورهای گوگل ارسال کردهاند.
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط یکی از اساتید کالج ترینیتی دوبلین صورت پذیرفته، به نظر میآید اپلیکیشنهای Phone و Messages اندروید درحال ارسال دادههای مربوط به پیامها و اطلاعات تماسها به سرورهای گوگل بودهاند.
این اتفاق درحالی رخ میدهد که این برنامهها گزینهای برای انتخاب ارسال اطلاعات برای سرورهای گوگل را به کاربر نمایش نمیدهند و این خود احتمالا میتواند با قوانین حفظ حریم خصوصی کاربران مغایرت داشته باشد.
-
کرم ژل آبرسان آمبرلا مدل Grape حجم ۲۵۰ میلی لیتر به همراه کرم ژل آبرسان حجم ۷۵ میلی لیتر
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار دخترانه لیردا مدل اسم روشن
۱,۵۴۷,۹۸۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Dual Drive USB Type-C ظرفیت ۳۲ گیگابایت
۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
بند ساعت مچی مدلpa20
خرید محصول -
شارژر دیواری شیائومی مدل Note10 Lite
خرید محصول -
چراغ آویز مدل شیپوری کد ROS27
۱۷۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۵ اینچی اچ پی مدل ZBook 15 G5 Mobile Workstation – D
خرید محصول -
کیف دوشی زنانه گابل مدل ۵۳۸۸۱۱ Mystery
خرید محصول
در ادامه این گزارش آمده که اپلیکیشنهای Phone و Messages گوگل به صورت چراغ خاموش اطلاعات کاربران را در اختیار گوگل قرار دادهاند و کاربران هم کنترلی روی جمعآوری اطلاعات خود نداشتهاند.
در گزارش مذکور اشاره شده که هش پیامهای متنی هم برای سرورهای گوگل ارسال شده که با استفاده از آن میتوان میان فرستنده و گیرنده ارتباط ایجاد کرد. همچنین دادههای ارسال شده توسط اپلیکیشن Phone شامل زمان برقراری تماس و مدت آن بوده که میتوان از آنها برای تطبیق اطلاعات و یافتن دستگاههای کاربران استفاده کرد.
به نظر میرسد که این دو برنامه دارای گزینهای برای صدور مجوز دسترسی و جمعآوری اطلاعات نیستند و این در حالی است که وجود این گزینه برای محصولات منتشر شده توسط سایر توسعهدهندگان در گوگل پلی ضروری و اجباری است.
البته Google Play Services همیشه بر سیاستهای خود در راستای جمعآوری داده جهت تامین امنیت و جلوگیری از کلاهبرداری تاکید داشته اما علت ارسال پنهانی این نوع از اطلاعات بسیار مبهم و نامشخص است.
همه این موارد در حالی اتفاق افتاده که پیش از این گوگل اعلام کرده بود مشغول بررسی قابلیتی مشابه ویژگی ضد ردیابی اپل برای کاربران خود است. این اقدام نشان میدهد شرکت فناوری مذکور آرام آرام سعی دارد حریم شخصی کاربران را رعایت کند. ویژگی جدید اپل تمام اپلیکیشنها را مجبور میکند درباره اشتراک گذاری اطلاعات کاربران با شرکتهای طرف سوم اجازه بگیرند