توییتر اعلام کرد که در حال آزمایش قابلیت جدیدی است که امکان جلوگیری از منشن شدن کاربران در گفتگوها را برای آنها فراهم میکند. این قابلیت هم اکنون در دسترس تعداد محدودی از کاربران نسخه وب قرار گرفته است.
در بیانیه این شبکه اجتماعی آمده است:
«ما در حال آزمایش Unmentioning هستیم – راهی برای حفظ آرامش شما و حذف خود از مکالمات – که اکنون برای برخی از شما در نسخه وب ارائه شده است.»
در ادامه این توییت، یک فایل گیف (Gif) کوتاه برای نمایش نحوه عملکرد این ویژگی منتشر شده است که در زیر میتوانید آن را مشاهده کنید.
-

قلم لمسی مدل SB-53
خرید محصول -

تخته شنا مدل باستانی کد DRWOOD01
خرید محصول -

طلا گرمی 24 عیار پرنیا طرح اناهیتا
خرید محصول -

جوراب زنانه مدل کالج بند دار بسته 2 عددی
38,900 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

جای خواب سگ و گربه مدل +O-S1
خرید محصول -

اسپری واکس و پولیش بدنه خودرو واردن کد 01 حجم 946 میلی میتر
اطلاعات بیشتر -

لپ تاپ 14 اینچی دل مدل Inspiron 3493 – C
خرید محصول -

شمش طلا 18 عیار مدوپد مدل گل کد SG10549
1,231,640 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
نحوه کار قابلیت جدید توییتر
همانطور که در تصویر متحرک بالا مشاهده میکنید، گزینه جدیدی تحت عنوان «ترک این گفتگو» (leave this conversation) در منو سه نقطهای توییتها ظاهر میشود. با انتخاب این گزینه، صفحه دیگری برای کاربران نشان داده میشود که در آن جزئیات این ویژگی توضیح داده شده است. طبق توضیحات این صفحه، پس از انتخاب گزینه ترک گفتگو، نام کاربری شما دیگر علامتگذاری نمیشود، منشنهای بعدی آن گفتگو متوقف میشود و شاید مهمتر از همه، نوتیفیکیشنهای آن برای شما نمایش داده نخواهند شد.
«جین مانچون وونگ» محقق و مهندس معکوس شناخته شده توییتر در ماه فوریه به این قابلیت اشاره کرده بود که و تصویری از آن را به اشتراک گذاشته بود. حالا به نظر میرسد افشاگری او درست بوده و توییتر به طور رسمی اعلام کرد که در حال کار روی این قابلیت است.
اضافه شدن این قابلیت به توییتر میتواند برای بسیاری از کاربران مفید و قابل توجه باشد، زیرا در بسیاری از موارد، کاربران به صورت ناخواسته در مکالمهای منشن میشوند یا حتی در برخی موارد دیگر گفتگوها به سمتی پیش میرود که دیگر علاقهای به آن ندارند. بنابراین با انتخاب این گزینه جدید، میتوانند خود را از آنها خارج کنند.







