نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی خبر داد که تقاضای ۱۸۵ نماینده برای بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس به هیات رئیسه مجلس تقدیم شد.
جلال رشیدی کوچی بیان کرد: روز گذشته درخواست ۱۸۵ نماینده مجلس به منظور بازگشت طرح صیانت از کمیسیون مشترک به صحن مجلس را به رئیس مجلس شورای اسلامی تحویل دادم. انشاءالله بر اساس آئین نامه داخلی مجلس با اولویت و در اولین زمان این درخواست در صحن مجلس اعلام وصول شده و به رایگیری گذاشته خواهد شد.
پس از تصویب ناگهانی کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در کمیسیون مشترک و به دنبال آن انتقادهای گسترده علیه مجلس، علی رغم اینکه با نظر هیات رئیسه مجلس این رای گیری ابطال شد، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از عملکرد کمیسیون مشترک انتقاد کرده و نامه بازگشت این طرح از کمیسیون مشترک به صحن مجلس را امضا کردند.
-
کابل تبدیل USB به USB-C یسیدو مدل CA-42 طول ۱ متر
خرید محصول -
چراغ جلو دوچرخه مدل ۷۵۸۸
۱۷۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
باتری موبایل مدلBJ111ABE56 ظرفیت ۱۸۵۰ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل سامسونگ Galaxy J1 ACE
خرید محصول -
شارژر فندکی باسئوس مدل Superme Digital Display 100w به همراه کابل تبدیل USB-C
خرید محصول -
لامپ هدلایت خودرو لیزر مدل H11 بسته دو عددی
اطلاعات بیشتر -
کرم ضد آفتاب لاایسل مدل ۴۲۱ Sunsel حجم ۴۰ میلی لیتر
خرید محصول -
اسپری تمیز کننده کفش پاریز کد ۳۲۰
inf ﷼ خرید محصول -
کولر آبی سپهر الکتریک مدل SE500
اطلاعات بیشتر