پاورتل/ دانشگاه کمبریج تعداد کاربران ارزهای دیجیتال دنیا در سال ۲۰۲۰ را ۱۰۱ میلیون نفر تخمین زده که نسبت به سال ۲۰۱۸ تقریباً سه برابر افزایش داشته است.
دانشگاه کمبریج سومین گزارش سالانه خود در مورد وضعیت ارزهای دیجیتال در جهان را منتشر کرد که اطلاعات جالبی در مورد این صنعت فاش میکند. یکی از جالبترین نکات این گزارش افزایش قابل توجه کاربران ارزهای دیجیتال در سراسر دنیا در مقایسه با سالهای گذشته است.
دانشگاه کمبریج سال ۲۰۱۸ تعداد کاربران ارزهای دیجیتال را حدوداً ۳۵ میلیون نفر تخمین زده بود که حالا به ۱۰۱ میلیون نفر رسیده است. بر اساس گزارش این دانشگاه بریتانیایی در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۱۹۱ میلیون اکانت در پلتفرمهای تبادل رمزارز و کیف پول دیجیتال ایجاد شده است.
-
اسپیکر قابل حمل مدل lln-25
۹۹۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لیوان سفری لایت مای فایر مدل pack up-01
خرید محصول -
شلف رومیزی طرح گل
خرید محصول -
کابل اپتیکال مکا مدل MOC4 طول ۳ متر
۱۹۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کفش فوتسال مردانه نیترو مدل آکوآ کد ۱۰۰۴۹
۴۲۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
پلاستیک حرارتی فروزان مدل شرینگ ۱۰ طول ۱۰ متر
۴۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
تی شرت ورزشی زنانه بی فور ران مدل ۲۱۰۳۲۹-۵۹
۹۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
شارژر دیواری مدل A1720
خرید محصول
گزارش مورد بحث نشان میدهد که تعداد کاربران ارز دیجیتال با افزایش ۱۸۹ درصدی روبرو شده است. در ادامه گزارش به تحقیقات مشابهی که برای تخمین تعداد کاربران رمزارز در دنیا انجام شده نیز اشاره شده و برای مثال رگولاتور مالی بریتانیا معتقد است تعداد کاربران کریپتو از سال ۲۰۱۹ با افزایش تقریبی ۷۸ درصدی روبرو بوده است.
البته افزایش تعداد کاربران کریپتو لزوماً به معنی استفاده آنها از ارزهای دیجیتال به شیوه یکسان نیست. فعالیت کاربران (User Activity) به عنوان یکی از «معیارهای مفید» برای نظارت بر تعاملات آنها با اکوسیستم کریپتو در نظر گرفته میشود و آنطور که در گزارش آمده، فعالیت کاربران در آمریکای شمالی و اروپا بیشتر بوده و بر اساس دادههای ارائه دهندگان خدمات ارز دیجیتال، حدود ۴۰ درصد از کاربران در این مناطق فعال هستند.
این گزارش اشاره میکند که با وجود پراکندگی کاربران ارز دیجیتال در سراسر دنیا، کاربران اغلب از کیف پولها و سرویسهای پرداختی مستقر در کشور محل سکونت خود استفاده میکنند. یکی از نقاط قوت ارزهای دیجیتال این است که کاربران از سراسر دنیا میتوانند به توکنها و سرویسها دسترسی پیدا کنند و خدمات دهی شرکتها به کاربران خارجی عجیب نیست، ولی با این وجود درصد بالایی از کاربران کریپتو از شرکتهای کشور محل سکونت خود استفاده کردهاند.
در این گزارش به نوع کاربران ارزهای دیجیتال هم اشاره شده که در نوع خود جالب است. دادههای دانشگاه کمبریج نشان میدهد که درصد بالایی از کاربران کریپتو از نوع خرده فروشی (Retail Client) یا به عبارت دیگر غیر حرفهای بودهاند.
آمارها از تفاوت فاحش بین کاربران کسبوکار و وابسته به مؤسسات در مقایسه با دیگر کاربران خبر میدهند. آمریکای شمالی و اروپا با ۳۰ درصد بیشترین تعداد کاربران کسب و کار و وابسته به مؤسسات را در سال ۲۰۲۰ داشتهاند که در مقایسه با منقطه آسیا-اقیانوسیه (۱۶ درصد) تفاوت چشمگیری را نشان میدهد.