پاورتل/ مایکروسافت اعلام کرد سیستم Premonition که بوسیله سنسورها و رباتها حشرات ناقل بیماری مثل پشهها را مطالعه کرده و در مورد شیوع بیماریهای واگیردار هشدار میدهد، به زودی به شکل محدود آزمایش خواهد شد.
مایکروسافت میگوید هدف از طراحی Premonition راه اندازی سیستمی برای نظارت بر بیماریهای واگیردار است که مثل یک سیستم هواشناسی عمل میکند. مایکروسافت اولین بار سال ۲۰۱۵ از این پروژه رونمایی کرد که حالا پس از گذشت پنج سال پیشرفتهای زیادی کرده است.
تمرکز Premonition در حال حاضر شناسایی بیماریهایی است که توسط پشهها شیوع پیدا میکنند. مایکروسافت مجوز نصب این سیستم در مقر «ردموند» را داده تا محققان بتوانند رباتها و یادگیری ماشینی را بهبود داده و دادههای جمعآوری شده را تحلیل کنند. در این آزمایش قرار است پشههای ناقل بیماری مورد مطالعه قرار گیرند، اما هدف بزرگتر نظارت بر تمام زیست بوم است.
-
پایه نگهدارنده گوشی موبایل پاپ سوکت آکام مدل APS0632
خرید محصول -
کیف اداری چرم کن ا مدل D-450
خرید محصول -
هدفون بی سیم مدل WI-1000X
خرید محصول -
ژل شستشو صورت فیس دوکس مدل LUFASOME حجم ۲۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
پیشبند آدمک طرح خرس توپی
خرید محصول -
لپ تاپ ۱۳ اینچی اچ پی مدل HP ENVY – Ba000
خرید محصول -
پایه مونوپاد شیائومی مدل Mi Selfie Stick Tripod
خرید محصول -
بلوز دخترانه سون پون مدل ۱۳۹۱۴۸۶-۴۱
خرید محصول
مایکروسافت میگوید سیستم Premonition تاکنون بیش از ۸۰ تریلیون جفتباز از مواد ژنتیکی تهدیدات بیولوژیکی را اسکن کرده است. «Ethan Jackson»، رییس ارشد Premonition میگوید: «حدوداً پنج سال قبل دیدیم رباتها، هوش مصنوعی و رایانش ابری به نقطه عطفی رسیدند که امکان نظارت بر زیست بوم به روشهای کاملاً جدید و در مقیاسهای کاملاً نو را امکان پذیر میکرد.»
جکسون شیوع ویروس ابولا در سال ۲۰۱۴ را نقطه شروع توسعه سیستم Premonition اعلام میکند. سال ۲۰۱۶ که ویروس زیکا شیوع پیدا کرد، مایکروسافت وسیله رباتیک کوچکی را ساخته بود که میتوانست به طور خودکار پشهها را شناسایی کرده و بگیرد. این سیستم پس از شناسایی پشه میتواند در کسری از ثانیه در مورد به دام انداختن یا آزادسازی آن تصمیم گیری کند. جسکون میگوید سیستم مورد بحث در یک شب موفق شد ۱۰ هزار پشه را شناسایی کند.
Premonition کاملاً از پلتفرم Azure برای فراهم کردن فضای ذخیرهسازی و قدرت پردازشی استفاده میکند.