فارس/ واتس اپ با ۵۰ میلیون کاربر فارسی ایرانی به شبکه اجتماعی و پیام رسان اول ایران تبدیل شده است و بعد از آن تلگرام رتبه دوم و اینستاگرام رتبه سوم را دارند.
با بررسی مرکز پژوهشی «بتا» بر اساس داده های شبکه های اجتماعی واتس اپ با ۵۰ میلیون کاربر فارسی ایرانی به شبکه اجتماعی و پیام رسان اول ایران تبدیل شده است و بعد از آن تلگرام با ۴۹ میلیون از نظر تعداد کاربر در سطح دوم و اینستاگرام با ۴۷ میلیون رتبه سوم را دارا هستند.
نکته بسیار مهم رشد اپلیکیشن لایکی است که در مدت کوتاهی در میان نوجوان به بیش از ۱۱میلیون کاربر ایرانی دست پیدا کرده است که نوع فعالیت و سطح اثر گذاری آن به صورت جدی روی نو حوانان است و محتواهای مخصوص خود را دارد.
-

لامپ خودرو سام مدل 100W کد -H3 -Y بسته دو عددی
اطلاعات بیشتر -

هدست بلوتوث دبلیو یو دبلیو مدل R87
خرید محصول -

گردگیر کمک فنر جلو دینا پارت مدل ۱۱۲۲ مناسب برای پراید
اطلاعات بیشتر -

سوهان ناخن پاستل کد ۰۱۲
خرید محصول -

ست هدیه چرم ماکان مدل رادیس کد STrad-SHOT3t
خرید محصول -

گرم کن کلیه طب و صنعت کد ۶۳۳۰۰
خرید محصول -

میز و صندلی سفری مدل x5 مجموعه پنج عددی
۱,۹۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

واکس کفش پنگوئن کد ۰۰۰۴ رنگ قهوه ای روشن
اطلاعات بیشتر
از نظر مصرف ساعت و حجم داده البته هنوز اینستاگرام برترین شبکه اجتماعی است که بیشترین زمان را از کاربران ایرانی می گیرد.
در میان اپلیکیشن ایرانی سروش با حدود ۱۲ میلیون کاربر و بله با حدود ۷.۵ میلیون کاربر در حال فعالیت هستند.







