کمی مهارت و خلاقیت توانست جدیدترین فناوری این روزها را به کامپیوتری مربوط به ۴۰ سال پیش بیاورد.
کامپیوترها زمانی صرفاً یک رابط کاربری متنی بودند که به آنها فرمان میدادید و پاسخ میگرفتید. حالا یک مهندس ماهر توانسته کلاینت هوش مصنوعی ChatGPT را در یک کامپیوتر مجهز به سیستمعامل MS-DOS پیادهسازی کند. درنتیجه، با همان خط فرمان میتوانید هر سؤالی را از این سیستم قدیمی بپرسید و پاسخش را دریافت کنید.
-
سه پایه نگهدارنده گوشی موبایل کانن مدل CAN-25
خرید محصول -
نیم بوت مردانه شیفر مدل ۷۵۵۱a503101
خرید محصول -
صندل زنانه مدل RD.2054
خرید محصول -
چمدان پارتنر کد PA02 سایز بزرگ
اطلاعات بیشتر -
محافظ صفحه نمایش مدل RN-001 مناسب برای اپل واچ ۴۴ میلیمتری
خرید محصول -
ماسک تزیینی بچگانه طرح دختر کفشدوزکی و پسر گربه ای مدل ۰۰۱
خرید محصول -
میز و صندلی سفری مدل j1
خرید محصول -
ست تی شرت و شلوار پسرانه آدمک مدل ۲۱۷۱۱۳۶-۴۸
خرید محصول
بهگزارش Tom’s Guide، «یو خنگ منگ» روی یک کامپیوتر IBM 5155 مربوط به سال ۱۹۸۴ که از پردازنده اینتل ۸۰۸۸ با فرکانس ۴.۷۷ مگاهرتز و ۶۴۰ کیلوبایت رم استفاده میکند، پیشرفتهترین فناوری این روزها را پیادهسازی کرده است.
او برای انجام این کار ابتدا بهدنبال کامپایلری رفت که بتواند میان این کامپیوتر تقریباً ۴۰ ساله و این برنامه مدرن پل بزند. درنهایت کامپایلر ++Open Watcom C/C پیدا شد تا وی آزمایشهای خود را روی DOS 6.22 در ماشین مجازی آغاز کند.
پیادهسازی ChatGPT روی DOS با عبور از چالشهای متعدد ممکن شد
یکی از بزرگترین چالشهای او مربوط به ارتباطات شبکه برای استفاده از ChatGPT بود. منگ دریافت که پروتکل MTCP میتوانست به API این چتبات وصل شود. اما او مجبور شد برای ارتباط با این API کل درخواست POST خود را بهصورت دستی با زبان C بازنویسی کند.
از دیگر مشکلاتی که پیش روی این توسعهدهنده وجود داشت میتوان به تجزیهوتحلیل JSON، تغییر خروجی ChatGPT از HTTPS به HTTP و رفع مشکل فقدان پردازش چندرشتهای در DOS اشاره کرد. او در پستی بهطور مفصل چگونه حل این چالشها را توضیح داده است.
با تمام این چالشها، منگ میگوید خروجی کار بهتر از انتظارات او شده است. او که حالا اعتماد بهنفس بیشتری در این زمینه پیدا کرده، وعده داده است که در آینده چالشهای بیشتری را از این دست انجام دهد.
منگ کد پروژه خود موسوم به doschgtp را در گیتهاب منتشر کرده است تا علاقهمندان بتوانند آن را مطالعه کنند.