چین زمانی با اختلاف خانه اغلب مزارع استخراج بیت کوین بود، اما آنها را بیرون کرد. حالا بیشترین ماینرهای بیت کوین در کدام کشورها واقع شدهاند؟
سقوط بیت کوین از سقف تاریخی خود در اردیبهشت سال ۱۴۰۰، به خاطر دستور توقف فعالیت ماینرهای بیت کوین در چین بود. در آن زمان بالای ۵۰ درصد استخراج کنندگان نخستین رمز ارز دنیا در این کشور قرار داشتند، پس سقوط شبکه به دلیل بیرون کردن آنها کاملا طبیعی بود. اگرچه با وجود ممنوعیت شدید دولت، چین همچنان دومین کشور از نظر میزان هش ریت است، اما جایگاه نخست اکنون به کشوری دیگر تعلق دارد؛ در حال حاضر بیشترین ماینرهای بیت کوین در آمریکا قرار دارند.
تا آخر ژانویه سال میلادی جاری (نیمه بهمن ۱۴۰۰)، ۳۷.۸۴ درصد هش ریت شبکه در اختیار ماینرهای واقع در ایالات متحده بوده است. با وجود هزاران موانع نظارتی ایالتی و فدرال که مشاغل فعال در حوزه ارزهای دیجیتال در آمریکا با آنها مواجه هستند، این کشور همچنان نقش بسیار مهمی در حفظ بیت کوین و در کل اکوسیستم رمز ارزها ایفا میکند. بعد از ممنوع شدن فعالیت ماینرها در کشور چین، اکنون آمریکا نه تنها بیشترین ماینرهای بیت کوین را در خود جای داده است، بلکه از نظر تعداد دستگاههای خودپرداز کریپتویی نیز با اختلاف در صدر قرار دارد.
قبل از اعلام ممنوعیت سراسری و سرسختانه توسط دولت چین علیه استخراج کنندگان رمز ارزها، مزارع ساکن این کشور بالای نیمی از کل هش ریت کل شبکه پادشاه رمز ارزها را در اختیار داشتند. بعد از این اتفاق، دولتهای متعددی به ماینرهای بیرون شده از پرجمعیتترین کشور دنیا روی خوش نشان دادند. به عنوان نمونه باید به آمریکا و قزاقستان اشاره کرد.
پراکندگی ماینرهای بیت کوین در کشورهای مختلف
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
همانطور که در تصویر بالا پیدا است، ماینرهای ساکن چین مدتی بعد از فروکش کردن پیگیریهای شدید این دولت برای کشف و ضبط آنها، دوباره فعالیتشان را آغاز کردهاند. آنها از سپتامبر سال ۲۰۲۱ (شهریور – مهر ۱۴۰۰) دوباره پرقدرت، اما مخفیانه، در چین به فعالیتشان ادامه میدهند. اما اینجا دیگر منزل بیشترین ماینرهای بیت کوین نیست و این لقب به آمریکا تعلق پیدا کرده است.
بعد از آمریکا به ترتیب چین، قزاقستان، کانادا، روسیه، آلمان، مالزی، ایرلند و ایران (رتبه ۹) قرار دارند.
تعدد خودپردازهای کریپتویی در آمریکا
زمینهای دیگر که آمریکا در آن پرچمداری میکند، تعداد خودپردازهای کریپتویی مستقر در نقاط مختلف کشور است. در این حوزه ایالات متحده با اختلاف زیاد اول است؛ نزدیک به ۸۸ درصد دستگاههای ATM مخصوص رمز ارزها، در این کشور قرار دارند. همچنین نزدیک به ۹۰ درصد خودپردازهای تازه نصب شده طی چند ماه اخیر متعلق به همین کشور بوده است.