یک تاکسی هوایی ساخت کره اولین پرواز آزمایشی خود را در یک رویداد نمایشی شهری در جزیره ججوی کره جنوبی در روز چهارشنبه انجام داد.
به گزارش یونهاپ، این «تاکسی» که توسط شرکت هوافضای Kencoa، سازنده هواپیماهای بدون سرنشین در کره جنوبی ساخته شده است، می تواند یک بزرگسال را در خود جای دهد. این یک وسیله نقلیه الکتریکی است که می تواند با حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و تا ۱۰۰ کیلوگرم بار را حمل کند.
قرار است جزیره ججو تا سه سال دیگر خدمات “تاکسی هوایی” را به صورت تجاری ارائه کند. به همین منظور کنسرسیومی متشکل از سه شرکت تجاری تفاهم نامه ای با مقامات محلی در ججو امضا کرده اند که هدف آن ارائه خدمات حمل و نقل هوایی شهری تجاری تا سال ۲۰۲۵ است.
این جزیره توسط کنسرسیوم مذکور به عنوان “محل آزمایش ایده آل تاکسی های هوایی” به دلیل “امکانات فرودگاهی خوب و زیرساخت های ترافیکی به خوبی نگهداری شده” در نظر گرفته شده است.
-

کفش مخصوص پیاده روی پسرانه پاما مدل SACOMI کد G1152
خرید محصول -

شارژر دیواری مدل EP-TA20EBE همراه با کابل microUSB
خرید محصول -

ساعت مچی هوشمند اپل واچ مدل 38mm Stainless Steel Case with Black Sport Band
خرید محصول -

تور ماهیگیری مدل رویال کد 6
خرید محصول -

هدفون بی سیم لنوو مدل HD200
خرید محصول -

دیسک ترمز چرخ جلو موتور سیکلت مدل NS200-F مناسب برای ان اس
اطلاعات بیشتر -

محافظ صفحه نمایش و دور ساعتTPU بست سوت مدل Full Body مناسب اپل واچ سایز 38 میلی متر
خرید محصول -

سایه چشم یو تری اف شماره 405
اطلاعات بیشتر
کره جنوبی قصد دارد یک سکوی پرواز و یک سیستم ارتباطی ویژه را در جزیره مذکور راه اندازی کند.
هم اکنون کشورهایی مانند ایالات متحده، آلمان، فرانسه، ایتالیا و چین تاکسی های هوایی خود را ساخته اند و برخی نیز قصد دارند روند استفاده از تاکسی های هوایی را بین سال های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ تجاری کنند.







