تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 از انحصار سامسونگ خارج می‌شود

سامسونگ امسال پس از سال‌ها تصمیم گرفت در پرچمدارهایش به‌طور کامل از تراشه کوالکام استفاده کند و این چیپ نسخه مخصوص اسنپدراگون ۸ نسل ۲ بود. این تراشه که با نام اسنپدراگون ۸ نسل ۲ برای گلکسی شناخته می‌شود، فرکانس بالاتری نسبت به نسخه استاندارد دارد. حالا گفته شده است که این تراشه در اختیار سایر سازندگان محصولات اندرویدی هم قرار می‌گیرد.

یکی از منابع دنیای فناوری به نام Digital Chat Station مدعی شده است که انحصار سامسونگ برای این تراشه شکسته می‌شود و به‌زودی شرکت‌های دیگر هم می‌توانند از آن در محصولاتشان استفاده کنند.

این منبع به استفاده از این چیپ توسط شرکت‌های چینی اشاره کرده، اما نام این شرکت‌ها را نگفته است. علاوه‌براین، نمی‌دانیم این تراشه با چه نامی از راه می‌رسد. شاید کوالکام آن را با نام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۲ دوباره معرفی کند و آن را در اختیار شرکت‌هایی مانند ایسوس، وان‌پلاس و شیائومی قرار دهد.

این احتمال وجود دارد که در نیمه دوم سال جاری میلادی نسخه جدید گوشی‌های راگ‌فون ایسوس، گوشی سری T وان‌پلاس و همچنین شیائومی ۱۳T پرو با این چیپ از راه برسند.

اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مخصوص گلکسی از CPU و GPU با فرکانس بالاتر نسبت به نسخه استاندارد بهره می‌برد. فرکانس هسته اصلی این چیپ به‌جای ۳.۲ گیگاهرتز، به ۳.۳۶ گیگاهرتز می‌رسد. همچنین فرکانس GPU آن از ۶۸۰ مگاهرتز به ۷۱۹ مگاهرتز افزایش یافته است.

اگرچه این تراشه عملکرد بالاتری نسبت به نسخه استانداردش دارد، اما با تفاوتی مانند پیشرفت اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ روبه‌رو نیستیم. اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ نسبت به نسخه استاندارد خود تا ۱۰ درصد عملکرد پردازشی و گرافیکی بهتری دارد و همچنین بهره‌وری انرژی‌اش بهبود ۱۵ تا ۳۰ درصدی را تجربه کرده است. بنابراین هنوز نمی‌دانیم کوالکام دقیقاً چه برنامه‌ای برای چیپ اسنپدراگون ۸ نسل ۲ برای گلکسی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *