می توانید به راحتی وضعیت آنلاین خود را در WhatsApp پنهان کنید تا از حریم شخصی خود محافظت کنید.
تنظیم پیش فرض در واتس آپ به همه امکان می دهد وضعیت آنلاین شما را مشاهده کنند ، یا آخرین باری که در برنامه فعال بودید،که می تواند در تنظیمات تغییر کند.
اگر مرتباً از WhatsApp استفاده می کنید ، احتمال دارد که آخرین وضعیت ورود را در کنار نام برخی از مخاطبین خود مشاهده کنید.
-

برچسب بدنه موتور سیکلت کد 104 مناسب برای کلیک
اطلاعات بیشتر -

هدست بلوتوثی مدل AirDotspro
خرید محصول -

بلوز تک تاج
خرید محصول -

بند کیف زنانه کد 200
29,800 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

مکنده آفتابگیر خودرو مدل s4 بسته 6 عددی
32,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل او ام اند اس مدل OM-M23
4,845,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

مهره پرچ مدل M4 لبه دار مجموعه 50 عددی
79,310 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل VivoBook 15 R565EA-US31T
24,900,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
واتس آپ به کاربران خود اجازه می دهد آخرین باری که مخاطبین آنها بر روی سیستم عامل فعال بوده اند و همچنین اینکه آیا در حال حاضر از این برنامه استفاده می کنند ، مشاهده کنند.
چگونه آنلاین بودن در واتساپ را غیر فعال کنیم
در حالی که این ویژگی باعث می شود ارتباطات شفاف تر شود ، حریم شخصی مهم است.
اگر نمی خواهید مخاطبین واتس اپ از وضعیت آنلاین شما در برنامه پیام رسانی واتس اپ مطلع شوند، می توانید به راحتی از طریق تنظیمات برنامه وضعیت آنلاین خود را در WhatsApp پنهان کنید . در اینجا نحوه انجام آن آورده شده است.
چگونه وضعیت آنلاین را در WhatsApp مخفی کنیم:
1. برنامه WhatsApp خود را راه اندازی کنید.
2. از منوی پایین صفحه “Settings” را انتخاب کنید.
3. در Settings، گزینه “Account” را انتخاب کنید.
4. در صفحه حساب ، “Privacy” را پیدا کنید و انتخاب کنید.
5. برای انتخاب وضعیت آنلاین خود ، روی “Last Seen” ضربه بزنید.
6. شما باید دو گزینه برای مخفی کردن وضعیت آنلاین یا “Last Seen” خود داشته باشید. وضعیت آنلاین خود را فقط به مخاطبین خود محدود کنید ، یا آن را از همه پنهان کنید.
7. پس از انتخاب ، وضعیت آنلاین یا “Last Seen” شما بسته به انتخاب شما فقط برای مخاطبین یا هیچ کس قابل مشاهده نخواهد بود. توجه داشته باشید که اگر گزینه “Last Seen” خود را از همه مخفی کنید ، همچنین نمی توانید وضعیت آنلاین کاربران دیگر را مشاهده کنید.







