اقتصاد آنلاین/ فرانسه گوگل را به دلیل نقض قوانین کپیرایت بخش رسانه و خبر، ۵۰۰ میلیون یورو جریمه کرد.
به گزارش فرانس ۲۴، سازمان تنظیم کننده مقررات رقابتی فرانسه شرکت «آلفابت» که گوگل زیرمجموعهای از آن به شمار میرود را ملزم به پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو (۵۹۳ میلیون دلار) جریمه کرده است.
این جریمه به دلیل نادیده گرفتن دستور فرانسه مبنی بر توافق گوگل با ناشران اخبار بر سر قرار دادن محتواهای آنها در پلتفرمهای خود صورت گرفته است.
«ایزابل دو سیلوا»، رئیس این نهاد فرانسوی به خبرنگاران گفت: «این بزرگترین جریمهای است که از سوی مقام رقابت برای عدم پایبندی یک شرکت به یکی از احکام خود اعمال شده است».
-
کاغذدیواری کد DR50201
خرید محصول -
کیف ابزار رونیکس مدل RH9118
۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
مچ بند هوشمند مدل Zeblaze Muscle HR
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل پاپ سوکت مدل پروانه
خرید محصول -
باتری موبایل مدل BL-5B ظرفیت ۸۵۰ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل نوکیا ۶۱۲۰
خرید محصول -
نظم دهنده کفش کوهنوردی و سفری گرانیت اکوییپمنت مدل CKT2
خرید محصول -
بند سیلیکونی مدل Skull به همراه یک عدد کاور TPU مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
ساعت هوشمند هاینو تکو مدل T81 mini
اطلاعات بیشتر
در حکمی که در وب سایت خود منتشر شده است، تنظیم کننده مقررات رقابتی فرانسه همچنین به غول اینترنتی آمریکا دستور داده است که پیشنهاد برای استفاده فعلی از محتوای دارای حق چاپ را به ناشران رسانهای ارائه دهد و یا خسارت اضافی تا ۹۰۰ هزار یورو در روز را بپردازد.