شرکت سامسونگ در هنگام معرفی گوشیهای سری گلکسی اس ۲۲، اعلام کرده بود که دو گوشی گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس دارای نرخ نوسازی متغیر از ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز هستند، اما حالا مشخص شده که این امر درباره این دو گوشی حقیقت ندارد.
شرکت سامسونگ در هفته گذشته، از سری جدید پرچمداران خود با نام گلکسی اس ۲۲ رونمایی کرد. تمامی گوشیهای این سری، نمایشگرهایی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را به همراه داشتند و به گفته این شرکت، گوشی گلکسی اس ۲۲ الترا دارای نرخ نوسازی متغیر از ۱ تا ۱۲۰ هرتز بوده و دو گوشی دیگر یعنی گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس، از نرخ نوسازی متغیر بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز برخوردار هستند.
این شرکت کرهای اما، به تازگی و در سکوت خبری، صفحه مربوط به مشخصات سخت افزاری گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس را به روز کرده و اینطور که پیداست؛ نمایشگر این دو گوشی تنها دارای نرخ نوسازی متغیر بین ۴۸ تا ۱۲۰ هرتز خواهد بود. جهت مقایسه، میتوانید تصویر این صفحه قبل و بعد از اصلاح آن توسط سامسونگ را مشاهده کنید.
-
شمع خودرو بوش مدل YR7NE بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
هندزفری بی سیم گیمینگ لنوو مدل FAT XT92 QAZ
۶۵۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
ادو پرفیوم مردانه بورلی هیلز پولو کلاب مدل TOUR حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
کوله پشتی حیوانات مدل کاور دار کد ۱۰۰
۸۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
هندزفری مدل G5830
۳۰,۸۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
صابون ضد باکتری گلمر کد ۰۰۲ وزن ۱۲۰ گرم
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC توشیبا مدل EXCERIA M302-EA کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت ۹۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
گردگیر جعبه فرمان هیدرولیک وجودی مدل ۳۱۸۰ مناسب برای پژو ۴۰۵
اطلاعات بیشتر
بسیار از گوشیهای دارای نرخ نوسازی بالا، جهت کاهش مصرف انرژی از نرخ نوسازی متغیر استفاده میکنند تا در هنگام عدم استفاده کاربر از گوشی، نرخ نوسازی آن کاهش پیدا کند. در بسیاری از دستگاهها، شاهد تغییر بین نرخ نوسازی بالایی چون ۹۰ یا ۱۲۰ هرتز و نرخ نوسازی معمول ۶۰ هرتز جهت کاهش مصرف باتری هستیم؛ اما برخی از پردازندهها جهت ذخیره بیشتر انرژی، میتوانند نرخ نوسازی خود را از ۶۰ هرتز نیز پایینتر بیاورند. برای مثال، گوشی گلکسی اس ۲۲ الترا در تئوری قادر است تا در هنگام مشاهده تصاویر ثابت، نرخ نوسازی خود را تا ۱ هرتز نیز پایین بیاورد.
اما با توجه به مشخصات به روز شده نمایشگر گوشیهای گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس، پایینترین نرخ نوسازی پشتیبانی شده توسط آنها یا همان ۴۸ هرتز، تفاوت چندانی با ۶۰ هرتز نداشته و احتمالا شاهد کاهش چشمگیر مصرف انرژی به لطف پنل آنها نخواهیم بود.
این امر در نسخه پایه این سری یا همان گلکسی اس ۲۲، احتمالا بسیار مشهود بوده که ظرفیت باتری آن، تنها ۳۷۰۰ میلی آمپر است. این میزان از ظرفیت باتری برای یک گوشی در این دوره و زمانه، اصلا کافی نیست و در صورت امکان کاهش نرخ نوسازی تا میزان ۱۰ هرتز، احتمالا شاهد عمر بیشتری از باتری این گوشی بودیم. البته هنوز برای گمانهزنی زود است و باید کمی صبر کرده و عملکرد باتری گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس در دنیای واقعی را بسنجیم.
درباره این عدم صداقت اولیه سامسونگ درباره سری پرچمدار جدید خود چه میاندیشید؟ آیا به نظرتان کاهش نرخ نوسازی تا ۱۰ هرتز، تاثیر زیادی در حفظ عمر باتری داشته و یا آنقدرها هم محسوس نیست؟