در ادامه بررسی برخی از نکات پیدا و پنهان پیام رسان محبوب واتساپ این بار قصد داریم به قابلیتی اشاره کنیم که به شما این اجازه را می دهد در صورت تمایل تصویر یا فیلم ارسال شده از طرف شما فقط یک بار توسط گیرنده پیام باز و دیده شود.
برای ارسال تصویر یا ویدیوی محو شونده می توانید از ترفند زیر استفاده کنید.
این یک قابلیت امنیتی مهم است که عکس یا ویدیو پس از یک بار بازدید ناپدید میشود.
هرچند ممکن است افراد اسکرین شات بگیرند و یک نسخه از آن را داشته باشند. اما برای پیمودن این مرحله امنیتی کافی است موقع ارسال تصویر عدد ۱ کنار گزینه آبی ارسال را فشار دهید.
محصولات بخش فروشگاه
-

کفش مخصوص پیاده روی پسرانه پاما مدل SACOMI کد G1152
خرید محصول -

شارژر دیواری مدل EP-TA20EBE همراه با کابل microUSB
خرید محصول -

ساعت مچی هوشمند اپل واچ مدل 38mm Stainless Steel Case with Black Sport Band
خرید محصول -

تور ماهیگیری مدل رویال کد 6
خرید محصول -

هدفون بی سیم لنوو مدل HD200
خرید محصول -

دیسک ترمز چرخ جلو موتور سیکلت مدل NS200-F مناسب برای ان اس
اطلاعات بیشتر -

محافظ صفحه نمایش و دور ساعتTPU بست سوت مدل Full Body مناسب اپل واچ سایز 38 میلی متر
خرید محصول -

سایه چشم یو تری اف شماره 405
اطلاعات بیشتر
در این حالت مخاطب شما تنها یکبار امکان تماشای عکس یا ویدیوی ارسال شده از طرف شما را خواهد داشت.







