کوالکام اولین گوشی جهان با فناوری iSIM را به نمایش گذاشت

کوالکام با همکاری ودافون و Thales اولین گوشی جهان با فناوری iSIM یا سیم‌کارت مجتمع یا یکپارچه را به نمایش گذاشت. این فناوری جدید عملکرد سیم‌کارت فیزیکی را با پردازنده مرکزی ادغام می‌کند که باعث یکپارچگی بهتر سیستم، عملکرد بالاتر و افزایش ظرفیت حافظه می‌شود.

در کنار مزیت‌های بالا، ادغام عملکرد سیم کارت با تراشه مرکزی باعث خالی شدن فضای درونی گوشی می‌شود چرا که دیگر نیازی به تراشه جداگانه برای eSIM یا درگاه سیم‌کارت نیست. البته کار به همینجا ختم نمی‌شود.

مزایای فناوری iSIM

به گفته کوالکام، فناوری iSIM مزایای زیادی به همراه دارد که به شرح زیر هستند:

ساده‌ سازی و بهبود طراحی و عملکرد دستگاه با افزایش فضایی که در گذشته درون آن اشغال شده بود.

عملکرد سیم‌کارت را در کنار GPU ،CPU و مودم درون چیپست اصلی ادغام می‌کند.

امکان ارائه و فعالسازی سیم‌کارت از راه دور با استفاده از زیرساخت‌های موجود برای eSIM

امکان ارائه خدمات به دستگاه‌هایی که در گذشته فاقد توانایی‌های درونی سیم‌کارت بوده‌اند.

کوالکام یک محصول اثبات مفهوم را در آزمایشگاه تحقیق و توسعه سامسونگ در اروپا به نمایش گذاشته و توانسته عملکرد کارآمدی را از طریق زیرساخت‌های موجود و توانایی‌های پیشرفته شبکه ودافون داشته باشد.

کوالکام برای نمایش این فناوری از گلکسی زد فلیپ ۳ با چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده کرد. این تراشه شامل یک واحد پردازش امن است که سیستم عملیاتی iSIM شرکت Thales را اجرا می‌کند.

به گفته کوالکام، فناوری iSIM باعث آزادسازی فضای با ارزشی درون دستگاه می‌شود و تولیدکنندگان می‌توانند از این فضا استفاده‌های متنوعی داشته باشند. همچنین می‌توان به پتانسیل کامل شبکه ۵G هم دست پیدا کرد. این فناوری علاوه بر گوشی‌های هوشمند، می‌تواند در لپ‌تاپ‌ها، هدست‌های واقعیت مجازی و افزوده و همچنین دستگاه‌های اینترنت اشیاء صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.

در حال حاضر کوالکام اطلاعاتی درباره اینکه چه زمانی دستگاهی به صورت تجاری با فناوری iSIM عرضه می‌شود، منتشر نکرده است. با این حال احتمالا در آینده نزدیک بیشتر درباره این فناوری صحبت خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *