گوگل از دو ویژگی جدید برای گوگل میت خبر داد که در آینده به آن اضافه می شوند. یکی از قابلیتها پس از پایان یافتن جلسات، از کاربران میخواهد از جلسه خارج شوند و پس از گذشت 5 دقیقه در صورت عدم خروج، به صورت خودکار آنها را از جلسه حذف می کند. ویژگی دیگر دسترسی سریعتر و راحتتر به ابزار مدیریتی برای میزبان هر جلسه است.
برنامههای ارتباط آنلاین و همکاری مانند مایکروسافت تیمز و گوگل میت به دلیل همهگیری ویروس کرونا و گستردهشدن دورکاری، اهمیت بسیار زیادی پیدا کردهاند.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از پایان یافتن جلسات آنلاین، ساعتها در اتاقهای گفتگو حضور داشته باشید. حالا، پس از گذشت پنج دقیقه از پایان جلسه و زمانی که کاربران همچنان در اتاق گفتگو گوگل میت حضور داشته باشند، پیغامی را مشاهده خواهند کرد که از آنها میخواهد حضور عمدی و آگاهانه خود را تایید کنند. همچنین اگر کاربران پس از گذشت دو دقیقه روی گزینه «Keep waiting» کلیک نکنند، میت به طور خودکار آنها را از جلسات خارج میکند.
هرچند شاید وجود این قابلیت به عقیده برخی کاربران چندان مفید نباشد، گوگل به عنوان دلیلی برای ارائه آن توضیح میدهد که اگر کاربری فراموش کرده باشد که از جلسات خارج شود، با وجود این قابلیت از اشتراکگذاری ناخواسته صدا یا تصویر او جلوگیری میشود.
-

شلوار دخترانه لیلیان مد جونیور مدل K0442046LG
خرید محصول -

شامپو بدن نیوآ مدل Star Fruit حجم 250 میلی لیتر
خرید محصول -

چسب زخم کی ام کد 1873171 بسته 50 عددی
خرید محصول -

کابل تبدیل USB به microUSB هوکو مدل X34 به طول 1 متر
خرید محصول -

میز و صندلی ناهارخوری مدل ویکتوریا کد 098
خرید محصول -

اسپیکر خودرو کنوود مدل KFC-HQR710EX بسته دو عددی
اطلاعات بیشتر -

ریمل حجم دهنده مریدا مدل 01
خرید محصول -

کت زنانه بوهو مدل BLAZER
48,300,000 ﷼ خرید محصول
دسترسی راحتتر به کنترلهای میزبان در گوگل میت
دومین قابلیتی که به گوگل میت اضافه خواهد شد، ادغام منوی «کنترلهای میزبان» (Host controls) است. با وجود این تغییر، مدیریت جلسات برای میزبانها و سایر مدیران آسانتر میشود و دیگر نیازی نیست که از چندین صفحه منو مختلف برای انجام کارهای خود استفاده کنند.
هرچند سیستم خروج خودکار از جلسات در دسترس نسخههای دسکتاپ، اندروید و iOS اپلیکیشن قرار خواهد گرفت اما ادغام کنترلهای مدیریت میزبان فقط برای نسخه دسکتاپ در حال توسعه است. همچنین هیچ یک از این دو قابلیت به دسترسی مدیریت نیازی ندارند و کاربران در صورت تمایل میتوانند گزینه خروج خودکار که به طور پیشفرض فعال است را غیرفعال کنند.
در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که هنوز به طور دقیق مشخص نشده این قابلیتها چه زمانی در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.







