موسسه تحقیقاتی data.ai (App Annie سابق) در گزارش جدید خود پردانلودترین اپلیکیشنهای موبایل در فصل دوم سال ۲۰۲۲ را مشخص کرد که از محبوبیت اینستاگرام، فیسبوک و تیکتاک خبر میدهد.
همچنین در ادامه این گزارش ادعا شده که کاربران موبایل در سراسر جهان به صورت متوسط چهار تا پنج ساعت از زمان روزانه خود را صرف اپلیکیشنهای موبایل میکنند.
بر اساس این گزارش و همانطور که در جدول زیر مشاهده میکنید، اینستاگرام رتبه اول جهان را از نظر تعداد دانلود در اختیار دارد و اپلیکیشنهای فیسبوک، تیکتاک، واتساپ و اسنپچت رتبههای دوم تا پنجم این دستهبندی را تشکیل میدهند (تلگرام در جایگاه ششم قرار دارد).
-
شمع خودرو بوش مدل YR7NE بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
هندزفری بی سیم گیمینگ لنوو مدل FAT XT92 QAZ
۶۵۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
ادو پرفیوم مردانه بورلی هیلز پولو کلاب مدل TOUR حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
کوله پشتی حیوانات مدل کاور دار کد ۱۰۰
۸۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
هندزفری مدل G5830
۳۰,۸۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
صابون ضد باکتری گلمر کد ۰۰۲ وزن ۱۲۰ گرم
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC توشیبا مدل EXCERIA M302-EA کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت ۹۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
گردگیر جعبه فرمان هیدرولیک وجودی مدل ۳۱۸۰ مناسب برای پژو ۴۰۵
اطلاعات بیشتر
همچنین تیکتاک از نظر هزینه مصرفکنندگان برترین اپلیکیشن محسوب میشود و یوتیوب در تعقیب آن است.
علاوه بر این، فیس بوک همچنان از نظر کاربران فعال ماهانه بالاتر از واتس اپ، اینستاگرام، فیسبوک مسنجر، تیک تاک و تلگرام در رتبه اول قرار دارد.
در ادامه این گزارش توضیح داده شده که در ۱۳ کشور جهان مانند روسیه، استرالیا، هند، کره جنوبی و ایالات متحده کاربران بیش از چهار ساعت در روز را مشغول استفاده از برنامههای موبایل هستند. همچنین در سه کشور اندونزی، سنگاپور و برزیل کاربران موبایل بیش از پنج ساعت از زمان روزانه خود را در برنامهها صرف میکنند.
افزایش استفاده کاربران از اپلیکیشنهای موبایل پس از دوران کرونا
با این وجود، طبق دادههای ارائه شده، به نظر میرسد که همهگیری تاثیرات بلندمدتتری بر نحوه استفاده کاربران از اپلیکیشنهای موبایل داشته است. در واقع به نظر میرسد که علیرغم «بازگشت شرایط به حالت عادی» در سال ۲۰۲۲، بسیاری از مصرفکنندگان همچنان مانند دوران کرونا از اپلیکیشنهای موبایل خود استفاده میکنند.
برای ثابت کردن این موضوع، برخی از بازارها طی دو سال گذشته شاهد پیشرفتهای قابلتوجهی در زمینه استفاده از اپلیکیشنها بودهاند. به عنوان مثال، در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ کاربران سنگاپوری ۴.۱ ساعت از روز خود را در برنامهها سپری کردهاند. طبق گزارش جدید، این زمان اکنون به ۵.۷ ساعت افزایش یافته که افزایش ۴۰ درصدی آن را نشان میدهد.
سایر بازارها رشد آهستهتری داشتهاند و زمان استفاده کاربران کشورهای اندونزی، روسیه و آلمان از اپلیکیشنهای موبایل ۱۰ درصد افزایش یافته و این میزان برای کشورهای هند، ژاپن، ایالات متحده و چین هرکدام ۵ درصد بوده است.