رئیس جمهور کشور آمریکا، تصمیم شرکت اینتل (Intel) مبنی بر ساخت کارخههای تولید تراشه به ارزش ۲۰ میلیارد دلار در ایالت اوهایوی آمریکا را مهم و اساسی قلمداد کرد.
کمپانی اینتل به تازگی خبر داد که برنامه دارد تا دو کارخانهی تولید تراشههای نیمههادی در ایالت اوهایوی آمریکا تاسیس کند. از آنجا که اینتل اعلام کرده، این دو کارخانهی جدید تا سال ۲۰۲۵ میلادی تولیدات خود را شروع نخواهند کرد، در نتیجه تاسیس این دو کارخانه تاثیری در کمبود تراشهای که الان با آن درگیر هستیم، نخواهد داشت. پاتریک پل گلسینگر (Patrick Paul Gelsinger)، مدیرعامل شرکت اینتل، پیشتر گفته بود که کمبود جهانی تراشهها حداقل تا سال ۲۰۲۳ میلادی ادامه خواهد یافت.
جو بایدن (Joe Biden)، رئیس جمهور کشور آمریکا، در سخنرانی پیرامون تاثیر کمبود تراشه بر تولیدات خودروها، به تصمیم اینتل مبنی بر ساخت کارخانهی تولید تراشه در آمریکا اشاره کرد و گفت:
-
بوت مردانه نسیم مدل هامبورگ کد NSM 7015
۶,۹۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
اسپیکر هنگ مدل ۱۵۱۲
خرید محصول -
مبدل USB-C به VGA
خرید محصول -
شطرنج رجال کد ۰۰۱
خرید محصول -
تاپ نوزادی آدمک طرح فیل
خرید محصول -
ساعت هوشمند میدسان مدل X3
اطلاعات بیشتر -
استند گلدان مدل استوانه ای مجموعه ۳ عددی
۴۱۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
دسته موتور چپ مدل t11-1001110pa مناسب برای ام وی ام X33s
اطلاعات بیشتر
این واقعه یک رویداد تحول آفرین است.
آقای بایدن تصمیم اینتل را ستود. لازم به ذکر است که دو کمپانی سامسونگ (Samsung) و میکرون (Micron) نیز سال قبل متعهد به ساخت کارخانههای جدیدی در خاک آمریکا شدند.
آقای جو بایدن به همراه شرکتهای کامپیوتری بزرگ از جمله اینتل، ایامدی (AMD) و انویدیا (Nvidia) به دنبال نهایی کردن لایحهای با نام تراشهها (CHIPS) هستند. طبق این مصوبه، مبلغ ۵۲ میلیارد دلار به سرمایهگذاری در بخش تولیدات بومی تراشههای نیمههادی اطلاق خواهد شد. این مصوبه سال گذشته تاییدیه وزارت دفاع آمریکا را نیز دریافت کرده، اما میزان سرمایهی آن جمع نشده است و ابتدا نیاز به تایید شدن توسط وزارت نوآوری و رقابت و سپس کنگرهی این کشور را دارد.
سال گذشته شرکت اینتل ۳.۵ میلیارد دلار را صرف گسترش کارخانهی نیومکزیکوی خود و همچنین ۲۰ میلیارد دلار آمریکا نیز، خرج ساخت دو کارخانه در آریزونا کرده است.
آقای جو بایدن سخنرانی خود، از اینتل بابت تلاشهایش پیرو افزایش تولیدات تراشهی کشور آمریکا تمجید و قدردانی کرد. طبق آمار سال ۲۰۲۰، با این که ۴۷ درصد فروش تراشهها در کشور ایالات متحدهی آمریکا است، اما این کشور تنها ۱۲ درصد تمام تراشههای دنیا را تولید میکند. آقای بایدن اعلام امیدواری کرد که این خبر باعث میشود تا وزارت نوآوری و رقابت، لایحهی مذکور را سریعتر تایید کند.
پاتریک پل گلسینگر ، مدیرعامل شرکت اینتل، در مصاحبهای اعلام کرد:
ساخت کارخانههای تولید تراشه در آمریکا الزاماً به معنای پایان اختلالات عرضهی این قطعات نخواهد بود. دلیل این موضوع این است تراشههای ساخته شدهی اینتل برای جمعآوری، تست و بستهبندی به آسیا فرستاده خواهند شد.
آقای پاتریک پل گلسینگر در ادامهی صحبتهای خود اعلام امیدواری کرد که با نهایی شدن لایحهی تراشهها توسط دولت آمریکا و به کمک سرمایهی آن، میتوان تمام مراحل ساخت و بستهبندی را در خاک آمریکا انجام داد.