توییتر اعلام کرد که در حال آزمایش قابلیت جدیدی است که امکان جلوگیری از منشن شدن کاربران در گفتگوها را برای آنها فراهم میکند. این قابلیت هم اکنون در دسترس تعداد محدودی از کاربران نسخه وب قرار گرفته است.
در بیانیه این شبکه اجتماعی آمده است:
«ما در حال آزمایش Unmentioning هستیم – راهی برای حفظ آرامش شما و حذف خود از مکالمات – که اکنون برای برخی از شما در نسخه وب ارائه شده است.»
در ادامه این توییت، یک فایل گیف (Gif) کوتاه برای نمایش نحوه عملکرد این ویژگی منتشر شده است که در زیر میتوانید آن را مشاهده کنید.
-

هدفون بی سیم مدل TWS M1
خرید محصول -

بست کمربندی فروزش مدل F20B بسته ۲۰۰ عددی
102,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کیسه بوکس مدل ایستاده کد G073
9,636,050 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کیت نورپردازی داخل خودرو مدل A12
اطلاعات بیشتر -

آویز گردنبند طلا ۱۸ عیار جواهری میکا طرح فیل کد ۰۱۱۰۰۴۵
1,256,440 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کارت حافظه microSDXC لوتوس مدل Color Elite کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U3 سرعت 100MBps ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت
خرید محصول -

جوراب زنانه پنتی کد ۳۷۹۰
21,800 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کلاه بافتنی مدل TAK
خرید محصول
نحوه کار قابلیت جدید توییتر
همانطور که در تصویر متحرک بالا مشاهده میکنید، گزینه جدیدی تحت عنوان «ترک این گفتگو» (leave this conversation) در منو سه نقطهای توییتها ظاهر میشود. با انتخاب این گزینه، صفحه دیگری برای کاربران نشان داده میشود که در آن جزئیات این ویژگی توضیح داده شده است. طبق توضیحات این صفحه، پس از انتخاب گزینه ترک گفتگو، نام کاربری شما دیگر علامتگذاری نمیشود، منشنهای بعدی آن گفتگو متوقف میشود و شاید مهمتر از همه، نوتیفیکیشنهای آن برای شما نمایش داده نخواهند شد.
«جین مانچون وونگ» محقق و مهندس معکوس شناخته شده توییتر در ماه فوریه به این قابلیت اشاره کرده بود که و تصویری از آن را به اشتراک گذاشته بود. حالا به نظر میرسد افشاگری او درست بوده و توییتر به طور رسمی اعلام کرد که در حال کار روی این قابلیت است.
اضافه شدن این قابلیت به توییتر میتواند برای بسیاری از کاربران مفید و قابل توجه باشد، زیرا در بسیاری از موارد، کاربران به صورت ناخواسته در مکالمهای منشن میشوند یا حتی در برخی موارد دیگر گفتگوها به سمتی پیش میرود که دیگر علاقهای به آن ندارند. بنابراین با انتخاب این گزینه جدید، میتوانند خود را از آنها خارج کنند.







