پاورتل/ یک بیمارستان در هند یک ربات خدمات مشتری را برای گشت زنی در بخشهای مختلف بیمارستان و ارتباط دادن بیماران مبتلا به ویروس کرونا با دوستان، خانواده و بستگانشان مستقر کرده است.
ربات انسان نمای میترا، توسط استارت آپ Invento Robotics مستقر در بنگالورو طراحی و توسعه یافته است و در یکی از بیمارستانهای دهلی مستقر شده است.
این ربات انسان نما با نام میترا (در هندی به معنای “دوست”) بیشتر به دلیل تعامل با نخست وزیر هند نارندرا مودی در یک رویداد در سال ۲۰۱۷ شناخته شده است. چشم ربات میترا به فناوری تشخیص چهره مجهز است که به یادآوری افرادی که قبلاً با آنها ارتباط داشته است کمک میکند. یک تراشه متصل به قفسه سینه میترا به بیماران امکان میدهد از طریق تماس تصویری با بستگان و دوستان خود و همچنین با کادر پزشکی که قادر به دسترسی به بخشها نیستند، ارتباط برقرار کنند.
-
لنت ترمز جلو لنت پارس مدل pl23873 مناسب برای تیبا
اطلاعات بیشتر -
شارژر فندکی فیلیپس مدل DLP-2520U به همراه کابل تبدیل USB-C
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC مدل Ultra A1 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I سرعت ۱۰۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
ریموت کنترل هارمونی مدل Ultimate One
خرید محصول -
ساک دستی گابل مدل Kiba 122012
۱,۴۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ باسئوس مدل CATLSW-02 طول ۱ متر
خرید محصول -
مبدل برق خودرو پرشین اینورتر مدل ۲۰۰۰
اطلاعات بیشتر -
عینک آفتابی زنانه پلیس مدل spld34 0xay
خرید محصول
دکتر آرون لاخانپال، پزشک در بیمارستان فوق تخصصی یاتارث در دهلی نو، گفت: بهبودی به زمان زیادی نیاز دارد و در این مدت، زمانی که بیماران بیشترین نیاز را به خانواده خود دارند، قادر به ملاقات نیستند. در نتیجه در این شرایط این ربات بسیار مهم است.
بدنه این ربات حدود پنج فوت ارتفاع دارد و از فایبرگلاس ساخته شده و به صفحه لمسی مجهز است و پس از شارژ شدن میتواند ۸-۱۰ ساعت دوام داشته باشد. این سیستم بر روی سیستم عامل مناسب کار میکند و دارای سه درجه حرکت است. ربات میترا که برای بیمارستان یک میلیون روپیه (حدود ۱۳۶۰۰ دلار) هزینه دارد، عمدتا برای بیمارانی استفاده میشود که نمیتوانند با تلفنهای خود ارتباط برقرار کنند.