سخت افزار/ ارتش آمریکا طی چند سال اخیر برای تقویت نیروی هوایی خود به هواپیماهای بدون سرنشین متکی شده و در این زمینه به پیشرفتهای قابل توجهی رسیده است. اما در صدد آن است تا برای هدایت هواپیماهای خود و کمک کردن به خلبان جنگنده، هوش مصنوعی را در برای انجام امور کمک خلبانی بهره بگیرد. معاون وزارت دفاع آمریکا (دکتر ویل روپر) در مصاحبهای با Popular Mechanics فاش کرد که هوش مصنوعی توسعه یافته توسط ارتش آمریکا برای اولین بار یک هواپیمای نظامی آمریکا را کنترل کرده و در ۱۵ دسامبر به عنوان “کمک خلبان” داخل هواپیمای جاسوسی U-2 Dragon Lady در پرواز بر فراز ایالت کالیفرنیا پرواز کرده است. برای جزئیات بیشتر کنترل هواپیمای نظامی توسط هوش مصنوعی با ما همراه باشید.
هوش مصنوعی ARTUμ، گونهای از همان هوش مصنوعیای است که برای بازیهایی مانند شطرنج استفاده میشود. با این تفاوت که در هنگام حمله موشکی شبیه سازی شده به پایگاه نیروی هوایی بیل، کنترل نهایی بر رادار را بر عهده داشت. وظیفه این هوش مصنوعی این بود که کنترل تسلیحات این هواپیما را بر عهده بگیرد و دقیقترین و مناسبترین زمان برای استفاده از آنها را مشخص کند و در صورت نیاز از آنها استفاده کند و یا برای رسیدن به مقصد خاص، خلبان این جنگنده از کدام مسیر عبور کند.
-
لباس سگ و گربه طرح پسرانه مدل کی چی پت سایز L
اطلاعات بیشتر -
باتری موبایل مدل EB-BJ120CBE ظرفیت ۲۰۵۰ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل سامسونگ Galaxy J1 2016
خرید محصول -
ساعت هوشمند مدل Kingwear KW18
اطلاعات بیشتر -
کیف دستی زنانه چرم مشهد مدل S5103-083
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به microUSB هوکو مدل X1 طول ۱ متر
خرید محصول -
دستبند گالری شمرون مدل COP005S0 مجموعه ۲ عددی
خرید محصول -
لپ تاپ ۱۴ اینچی لنوو مدل ThinkPad E470 – A
خرید محصول -
کفش پیاده روی زنانه رومیکا مدل ۵r08a
۴,۰۵۰,۰۰۰,۱۱۹,۹۰۰,۰۰۶,۹۳۲,۶۶۹,۵۱۸,۴۰۶,۰۸۹,۵۵۶,۰۷۷,۰۴۷,۴۸۸,۵۸۷,۰۷۴,۷۶۶,۱۶۰,۸۲۱,۸۵۱,۵۵۶,۲۱۶,۶۰۸,۱۱۲,۵۴۱,۳۲۰,۳۳۶,۲۲۶,۶۸۵,۷۶۷,۰۸۱,۳۱۶,۷۱۶,۶۵۰,۵۲۸,۰۹۸,۰۵۸,۸۱۲,۰۷۱,۴۱۳,۱۸۲,۴۶۹,۴۵۹,۱۲۶,۲۸۵,۸۳۰,۱۲۹,۸۳۶,۴۳۹,۲۲۹,۲۷۰,۲۹۴,۳۱۴,۵۷۷,۸۷۰,۵۹۰,۸۹۷,۵۵۶,۸۹۲,۶۹۴,۴۰۰,۴۳۸,۱۱۷,۳۲۴,۱۶۹,۶۸۷,۶۹۰,۲۱۷,۱۹۸,۰۰۸,۳۲۸,۲۷۷,۰۶۷,۹۹۲,۶۷۳,۷۹۶,۱۳۷,۴۶۵,۲۳۲,۱۶۳,۴۷۸,۶۵۳,۵۹۲,۶۶۶,۱۱۲ ﷼ خرید محصول
چگونگی توسعه هوش مصنوعی نظامی
تیم U-2 FedLab برای آموزش رادار، به مدت یک ماه الگوریتمهای هوش مصنوعی μZero را توسعه داد و شناسایی دشمنان و اعلام خطر هنگام تعامل با خلبان را به آن آموزش داد. هنگام انجام ماموریت ARTUμ از زیر سیستمهای دیگر جدا شد تا خطرات ناشی از تصمیمات خود را به حداقل برساند. البته باید در نظر داشت که تاکنون اتفاق نیوفتاده که این هوش مصنوعی وظایف جنگی را بر عهده بگیرد اما وزارت دفاع آمریکا در حال تدوین دستورالعملهای اخلاقی هوش مصنوعی است که اجازه نمیدهد تا هوش مصنوعی در زمان کوتاهی بتوانند بنا به تصمیمات خود حمله کنند.
به نظر میرسد که تصمیم وزارت دفاع آمریکا بر استفاده از این تکنولوژی به عنوان کمک خلبان است تا تصمیم نهایی بر عهده خلبان انسانی باشد و فرصت بیشتری برای تصمیمات حیاتیتر داشته باشد.
نظر شما درباره کنترل هواپیمای نظامی توسط هوش مصنوعی چیست؟ آیا روزی شاهد جنگ رباتها علیه انسان خواهیم بود؟