پاورتل/ پیامرسان WhatsApp تصمیم گرفت مهلت پذیرش سیاست حفظ حریم خصوصی را تا ۲۵ اردیبهشت ماه یعنی فقط چند روز دیگر، متوقف کند.
پلتفرم WhatsApp که متعلق به فیسبوک است سیاست حفظ حریم خصوصی جدید خود را در روزهای ابتدایی ژانویه اعلام کرد. اما، WhatsApp پس از مواجهه با خشم میلیونها کاربر خود در سراسر جهان به دلیل “اشتباه” در سیاست حفظ حریم خصوصی، تصمیم گرفت مهلت پذیرش این سیاست را تا ۱۵ ماه مه، که فقط چند روز دیگر باقی مانده است، متوقف کند.
در گزارش BGR هند آمده است این پلتفرم پیام رسانی قبلاً نیز نشان داده بود که کاربران باید تا ۲۵ اردیبهشت سیاست حریم خصوصی را بپذیرند، در غیر این صورت دسترسی به حساب خود را از دست میدهند. با نزدیک شدن به ۱۵ می، اگر شرایط سرویس جدید را تا ۱۵ می قبول نکنید، عملکرد کامل WhatsApp را دریافت نخواهید کرد.
این شرکت قبلاً در بیانیهای گفته بود که “تا زمانی که قبول نکنید، قابلیت کامل WhatsApp را نخواهید داشت. برای مدت کوتاهی قادر به دریافت تماس و اعلان خواهید بود، اما قادر به خواندن یا ارسال پیام نیستید. ” کاربران باید توجه داشته باشند که حساب WhatsApp حذف نمیشود مگر اینکه بیش از ۱۲۰ روز غیرفعال باشد.
-

لپ تاپ ۱۵ اینچی لنوو مدل Ideapad V130- j
خرید محصول -

قمقمه شوتای کد SM-۶۷۱۴ گنجایش ۰.۵۵ لیتر
خرید محصول -

فلش مموری سیلیکون پاور مدل Touch T08 ظرفیت ۶۴ گیگابایت
300,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

بند نایلونی مدل GT-K مناسب برای اپل واچ ۳۸ میلی متری
خرید محصول -

آویز تزیینی خودرو طرح اسکلت مدل BET-۲۰
اطلاعات بیشتر -

پایه نگهدارنده گوشی موبایل پاپ سوکت مدل نگین سنگی
اطلاعات بیشتر -

کابل تبدیل USB به USB-C بیاند مدل BA-۵۰۳ طول ۱ متر
خرید محصول -

سبزی خردکن آکا الکتریک مدل سهند کد YP-۳۰۰۰
1,750,000 ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
برای پذیرش سیاست حفظ حریم خصوصی جدید WhatsApp، کاربران میتوانند خط مشی بازشو را در صفحه اصلی مشاهده کنند. برای پذیرش خط مشی رازداری جدید، روی گزینه “موافقم” که هنگام ورود به برنامه روی صفحه ظاهر میشود ضربه بزنید. پیامرسان WhatsApp این بنر را روی صفحه نشان میدهد: “با ضربه زدن روی موافقت، شما شرایط جدید و خط مشی رازداری را میپذیرید. ” این تنها راهی است که میتوانید شرایط خدمات تازه به روز شده را بپذیرید.
این پیام رسان متعلق به فیسبوک قبلاً روشن کرده است که چتها و اطلاعات شخصی کاربران تا پایان رمزگذاری شده باقی میمانند. این شرکت گفت که اگرچه این وضعیت بدون تغییر باقی خواهد ماند، اما گفتوگو با مشاغل را برای کاربران آسان میکند.







