همه کاربران اندروید باید مراقب یک هشدار مهم باشند. اگر کسی آن را دیده باشد، در گوشه صفحه نمایش شما ظاهر میشود و به شما هشدار میدهد.
هشدار همیشه دلیلی بر رفتارهای شوم نیست، اما میتواند یک بدافزار را که از شما جاسوسی میکند، نشان دهد.
زمانی که دوربین یا میکروفون شما توسط یک برنامه فعال شود، پرچمگذاری شکل میگیرد، بنابراین مطمئن شوید که به طور مرتب آن را بررسی میکنید تا ببینید آیا مجوزهای دوربین و میکروفون شما به درستی استفاده میشود یا خیر.
-

شلوار دخترانه لیلیان مد جونیور مدل K0442046LG
خرید محصول -

شامپو بدن نیوآ مدل Star Fruit حجم 250 میلی لیتر
خرید محصول -

چسب زخم کی ام کد 1873171 بسته 50 عددی
خرید محصول -

کابل تبدیل USB به microUSB هوکو مدل X34 به طول 1 متر
خرید محصول -

میز و صندلی ناهارخوری مدل ویکتوریا کد 098
خرید محصول -

اسپیکر خودرو کنوود مدل KFC-HQR710EX بسته دو عددی
اطلاعات بیشتر -

ریمل حجم دهنده مریدا مدل 01
خرید محصول -

کت زنانه بوهو مدل BLAZER
48,300,000 ﷼ خرید محصول
این بسیار شبیه به هشداری است که قبلاً در آیفون هم وجود داشت. ویژگی گوگل در آپدیت اندروید ۱۲ به گوشیها اضافه شد؛ بنابراین اگر آن را نداشته باشید، نمیتوانید هشدار را ببینید. نشانگر جدید در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش ظاهر میشود.
هنگامی که یک برنامه سعی میکند به ترتیب به هر یک از آنها دسترسی پیدا کند، نماد دوربین یا میکروفون را خواهید دید.
این مانع از گوش دادن مخفیانه برنامهها یا حتی تماشا از طریق دوربین شما میشود.
همچنین میتوانید گزارشی را ببینید که کدام برنامهها به دوربین، میکروفون یا مکان شما دسترسی دارند و چه زمانی.
این اطلاعات در داشبورد حریم خصوصی جدید در تنظیمات وجود دارد. همچنین اکنون این امکان در دسترس است که میکروفون و دوربین خود را در کل گوشی در تنظیمات سریع خود به طور کامل غیرفعال کنید.







